Graag stellen wij onze nieuwe rundveedierenarts aan jullie voor! Hij is sinds april 2021 werkzaam bij Diergeneeskundig Centrum…

Graag stellen wij onze nieuwe rundveedierenarts aan jullie voor!
Hij is sinds april 2021 werkzaam bij Diergeneeskundig Centrum Winterswijk. Hieronder stelt hij zich voor:

Mijn naam is Corstiaan van Schaik. Zelf kom ik niet helemaal van een boerderij. Maar vanaf dat ik fietsen kon fietste ik naar mijn oom in dezelfde straat en dat heeft ervoor gezorgd dat ik dierenarts wilde worden. Mijn interesse en expertise ligt vooral bij de boerderijdieren en daarin heb ik bij andere praktijken ervaring opgedaan. In Winterswijk heb ik een mooie plek gevonden waar ik kan genieten van het boerenleven en de natuur. Fazanten, reeën en eekhoorns zitten hier genoeg! Hobby matig volg ik de rundveefokkerij en in het weekend sta ik vaak bij mijn broer in de melkput. Als we elkaar treffen: we kunnen het altijd even over mooie koeien en kalfjes hebben!
Corstiaan van Schaik

(Feed generated with FetchRSS)