Het is weer tijd om mestonderzoek te laten uitvoeren van uw paard, pony of ezel. Wij zullen in de mest de aanwezige wormeieren tellen, controleren op zand en kunnen u daarna goed adviseren over de wormbestrijding van uw paard, pony of ezel. Zo kunt u doelgericht en succesvol de maag-darmwormen bestrijden. Wanneer u op donderdagochtend voor 11 uur mest brengt geldt er een speciaal actietarief, ook krijgt u een korting bij het laten onderzoeken van meerdere dieren tegelijk. Sinds dit jaar is het ook mogelijk om een jaarabonnement te nemen voor uw paard, pony of ezel. De mest wordt dan in het voorjaar, zomer en najaar onderzocht tegen een gereduceerd tarief. Voor meer informatie en prijzen kunt u contact opnemen met onze praktijk 0543-512124.

Het is weer tijd om mestonderzoek te laten uitvoeren van uw paard, pony of ezel. Wij zullen in de mest de aanwezige wormeieren tellen, controleren op zand en kunnen u daarna goed adviseren over de wormbestrijding van uw paard, pony of ezel. Zo kunt u doelgericht en succesvol de maag-darmwormen bestrijden.

Wanneer u op donderdagochtend voor 11 uur mest brengt geldt er een speciaal actietarief, ook krijgt u een korting bij het laten onderzoeken van meerdere dieren tegelijk.

Sinds dit jaar is het ook mogelijk om een jaarabonnement te nemen voor uw paard, pony of ezel. De mest wordt dan in het voorjaar, zomer en najaar onderzocht tegen een gereduceerd tarief.

Voor meer informatie en prijzen kunt u contact opnemen met onze praktijk 0543-512124.

(Feed generated with FetchRSS)