Paraveterinair Sanne is sinds eind juni bij ons aan het werk. Ook zij stelt zich graag even aan jullie voor: Hallo allemaal, …

Paraveterinair Sanne is sinds eind juni bij ons aan het werk.
Ook zij stelt zich graag even aan jullie voor:
Hallo allemaal, mijn naam is Sanne Antvelink en sinds juni 2021 ben ik werkzaam als paraveterinair bij het Diergeneeskundig centrum Winterswijk. Ik ben hier direct na het afronden van mijn opleiding tot paraveterinair begonnen. Ik heb eerst de HBO opleiding tot verpleegkundige gedaan, maar mistte wat in mijn werk namelijk; de dieren. Samen met mijn vriend Stefan en onze 2 herders Evi en Joy woon ik in de Rietmolen. Sinds kind af aan ben ik fanatiek in de paardensport, in mijn vrije tijd ben ik dan ook vooral in de stallen en in het zadel te vinden. Ook ben ik in mijn vrije tijd graag bezig met onze honden; zwemmen, wandelen, spelen, pakwerk, speurwerk, wanneer het enigzins mogelijk is gaan ze overal mee naar toe. U kunt mij dinsdag t/m vrijdag op de praktijk tegenkomen. Tot snel!

(Feed generated with FetchRSS)