We gaan nog even door met onze voorstelronde! Per 1 juli werkt dierenarts Sandra Oonk bij Diergeneeskundig Centrum Winterswijk…

We gaan nog even door met onze voorstelronde!
Per 1 juli werkt dierenarts Sandra Oonk bij Diergeneeskundig Centrum Winterswijk. Hieronder stelt zij zichzelf voor:

Net als vele andere kinderen wilde ik vroeger al dierenarts worden. In Nederland is er maar één opleiding, waarbij er veel meer aanmeldingen zijn dan er mensen worden toe gelaten. Na de eerste loting mocht ik daardoor niet in Utrecht beginnen en ben ik de opleiding tot dierenarts in Antwerpen gestart. Mooie stad! Leuke mensen. Daar heb ik fijne vrienden aan over gehouden.
Na een paar jaar heb ik toch de kans gekregen om in Utrecht de opleiding af te ronden, wat ik dan ook heb gedaan, waarna ik me in 2005 met trots dierenarts mocht gaan noemen.
Nu alweer heel wat jaar verder, vervul ik nog steeds met liefde de werkuren met geneeskunde aan dieren. Ik houd me bezig met de “gezelschapsdieren”; voornamelijk honden, katten, konijnen en cavia’s. Ik vind het een mooi en uitdagend beroep, alhoewel ik de beperkingen van geneeskunde wel erg lastig kan vinden.
Naast dierenarts zijn, ben ik ook moeder en mens, ik heb drie fantastische kinderen, tieners alweer. De komende jaren ga ik vast door met klussen, want ik heb net een kluswoning gekocht. In de resterende tijd (welke dan?) ga ik er graag op uit in binnenland en buitenland. De natuur in.
Dat ben ik in een notendop, en ik ben Sandra Oonk.

Heel veel succes Sandra!

(Feed generated with FetchRSS)