Wij hebben een nieuwe collega op onze praktijk, misschien heeft u haar al wel rond zien lopen. We stellen haar even aan u voor! …

Wij hebben een nieuwe collega op onze praktijk, misschien heeft u haar al wel rond zien lopen. We stellen haar even aan u voor!

Hallo iedereen, ik ben Herria Coulson-Day.
Ik woon met mijn man Richard en dochtertje Faylinn in Haaksbergen. Samen met onze 3 katten Flint, Jazz en Murphy.
Ik ben opgegroeid in Bergentheim. Hier hadden we verschillende dieren om voor te zorgen zoals, schapen, geiten, kippen, honden en katten. Ik was meestal buiten te vinden.
Ik heb eerst een opleiding tot detailhandel gevolgd en daarna de paraveterinaire opleiding op de Groene Welle in Hardenberg. Tijdens mijn stage bij een dierenartsenpraktijk in Slagharen is mij een contract aangeboden en mocht ik hier blijven werken. Ik heb hier 6 jaar met plezier mogen werken. Daarna zijn we verhuisd naar Haaksbergen en heb ik 2 jaar als assistent Bedrijfsleider gewerkt.
En nu mag ik bij Diergeneeskundig Centrum Winterswijk aan het werk voor 16 uurtjes. Ik ben hier enorm blij mee en ben ontzettend vriendelijk ontvangen door het team. U kunt mij meestal op de dinsdag en woensdag tegenkomen op de praktijk.
Tot snel!
Groetjes Herria

(Feed generated with FetchRSS)