De beste zorg voor uw huisdier

uw huisdier staat bij ons centraal

Neem contact op

Veel tijd en aandacht aan de medische zorg van uw huisdier.


In onze kliniek wordt door een team van 3 dierenartsen en 6 paraveterinairen veel tijd en aandacht geschonken aan de medische zorg van uw huisdier. Wij beschikken over veel onderzoeksmogelijkheden waardoor wij een ruim zorgaanbod hebben. Alle consulten en operaties vinden plaats op afspraak, waardoor wij de wachttijd voor u en uw huisdier zo klein mogelijk proberen te maken.

 

Behandelingen en onderzoeken

Naast preventieve geneeskunde, zoals jaarlijkse vaccinatie, advies over ontworming, voedingsadvies en gewichtscontroles, kunt u bij ons terecht voor een zeer uitgebreid scala van behandelingen en onderzoeken, zoals daar zijn: bloedonderzoek, bloeddrukmeting, officiële HD&ED röntgenfoto’s, echografie, begeleiding bij fokkerij en ook afname DNA materiaal fokkerij

Kijk naar ons zorgaanbod

Doorverwijzing naar specialisten

Indien uw huisdier ziek is en wij niet in de gelegenheid zijn voor hem/haar goede zorg te leveren, verwijzen wij u door naar een specialist in het land, zoals Veterinair Specialisten Centrum de Wagenrenk . Met de specialisten van de Wagenrenk hebben wij goed contact, kunnen we goed overleggen en er zo voor zorgen dat uw huisdier snel en vakkundig geholpen wordt.

Ziektekostenverzekering voor uw huisdier

Op zoek naar een goede ziektekostenverzekering voor uw huisdier?? Wij raden u aan de voorwaarden van de verschillende polissen goed met elkaar te vergelijken en een betrouwbare verzekering te nemen.

Kijk op www.verzekerjehuisdier.nl

 

“Alle consulten en operaties vinden plaats op afspraak, waardoor wij de wachttijd voor u en uw huisdier zo klein mogelijk proberen te maken.”

Saskia Rijpert

Dierenarts