Jetske

Jetske is een Schotse Collie dame van 10 jaar oud. Ruim 2 jaar geleden was ze aangereden door een vrachtwagen waardoor ze een nare wond aan haar achterpoot had opgelopen. Na een intensieve wondbehandeling leek dit goed genezen.

Maar een aantal weken geleden kwamen er plotseling vreemde plekken op die poot ter hoogte van de wond van destijds. De huid leek daar los te laten.
De reden hiervan is onbekend. Allereerst werd er met speciale verbanden gewerkt. Een week later is dierenarts Saskia begonnen met een laserbehandeling. In een tijdsbestek van 2 weken is Jetske 4 x behandeld met de laser.

Het resultaat is geweldig. De plekken werden mooier, droger en kleiner!

High Power Laser Therapie

De High Power Laser stimuleert het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Wonden en blessures herstellen sneller. Het is een zeer sterke laser, waarbij het infrarode laserlicht de weefselcellen activeert en ze aanzet tot meer energieproductie. Deze energie is nodig om cellen goed te laten functioneren, waardoor ze in staat zijn ontstekingen op te ruimen. De lasertherapie is in te zetten bij wonden, hotspots, peesblessures, artrose, gewrichtspijnen, rugklachten etc. Maar ook na een professionele gebitsreiniging van het gebit kan het tandvlees worden behandeld.

Tevens kan de laser gebruikt worden om te opereren ‘zonder bloed’.