Osteopathie

door Aike Kraaijenvanger

Osteopathie


Behandeling van uw huisdier door de osteopaat is mogelijk binnen onze kliniek.

Aike Kraaijenvanger is in 2005 begonnen aan de opleiding tot humaan fysiotherapeut op de Saxion Hogeschool in Enschede, met als doel een vervolgopleiding dierfysiotherapie te doen.
Terwijl zij nog bezig was met de opleiding fysiotherapie kwam ze voor het eerst in contact met de osteopathie. Haar eigen paard kreeg rugproblemen en werd behandeld door een osteopaat. Zo is ze zich gaan verdiepen in de opleiding osteopathie voor dieren. Uiteindelijk besloot ze na haar opleiding tot humaan fysiotherapeut verder te gaan met de opleiding tot osteopaat voor dieren. Deze heeft ze gevolgd bij het ICREO (International College for Research on Equine Osteopathy). Hier is ze in september 2009 mee begonnen om in augustus 2012 met goed gevolg af te ronden.
Direct na de opleiding heeft ze haar eigen praktijk voor dieren osteopathie opgezet. De eerste jaren heeft ze dit gecombineerd met haar baan als fysiotherapeut in het Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk.
Vanaf eind 2017 richt ze zich nog alleen op de osteopathie en het werken met dieren.

Kijk voor meer informatie op haar website

Wanneer kan deze behandeling op de kliniek?

 

 

Aike is maandelijks op de kliniek. Voor de data kunt u het best even contact met ons opnemen en we plannen direct een afspraak voor u in.

T: 0543-512385