Voeding

Is een belangrijke basis voor uw huisdier

De beste voeding voor uw huisdier


Gezonde voeding speelt een belangrijke rol bij uw eigen gezondheid en welzijn; hetzelfde geldt voor uw huisdieren.

Daarom vinden wij het erg belangrijk dat we de beste voeding voor uw huisdier kunnen aanbieden in onze praktijk.  Honden en katten voeding varieert van iets dat uw huisdier in leven houdt, tot voeding die zelfs bepaalde gezondheidsproblemen kan helpen voorkomen of behandelen.

De juiste keuze voor de beste voeding is niet eenvoudig, omdat er veel verschillende merken en kwaliteiten te koop zijn. Binnen ons team kunt u terecht bij Natasja Meinen onze voedingsdeskundige, zij kan u hierbij helpen. In onze praktijk bieden wij onderhoudsvoeding en dieetvoeding aan van verschillende merken o.a. Hills, Virbac en Royal Canin. Samen met u beslissen we welke voeding het beste past bij u en uw huisdier.

Kies een goed merk voer voor uw huisdier

Wilt u de beste voeding voor uw huisdier, kies dan een A-merk voeding. Bij deze voedingen weet je zeker dat alleen de allerbeste ingrediënten/grondstoffen worden gebruikt.

A-merken staan voor optimale balans aan voedingsstoffen in hun voeding, die passen bij de leeftijd, (ras)grootte en fysieke conditie van uw huisdier.

Diergeneeskundig Centrum heeft verschillende goede merken op voorraad, ook kunnen we u adviseren om een goede keuze te maken tussen alle verschillende merken en kwaliteiten die er te koop zijn.

Wij verkopen o.a.

Hill’s

Virbac HPM

Royal Canin

Specific

Sanimed