Alles voor uw hond

Alles voor uw hond onder 1 dak


De gezondheid van uw hond is onze taak. Wij vinden het belangrijk dat u zonder zorgen samen met uw hond kunt genieten van het leven. Daarom adviseren wij iedereen minimaal 1 x per jaar met de hond naar de praktijk te komen voor een controle. Bij dit jaarlijkse bezoek krijgt uw hond een uitgebreid lichamelijk onderzoek en controleren we zaken als het gebit, hart en longen, gewicht, huid en vacht.

Samen met u kijken we of het voor uw hond belangrijk is om hem/haar te vaccineren of controleren we middels de vaccicheck of uw hond nog voldoende bescherming heeft.  Wij adviseren wel om honden jaarlijks te vaccineren tegen de ziekte van Weil.

Preventieve zorg

Iedere hond is uniek en daarom vraagt dit voor elke hond een andere aanpak. Bij de jaarlijkse controle bespreken we dit met u als eigenaar en verzorger.

Nieuwe pup

Heeft u een nieuwe pup? Wij vinden het belangrijk dat het bezoek aan onze kliniek door uw pup als leuk ervaren wordt. Wij bieden dan ook onze vaste klanten een gratis ‘puppy-spreekuur’ aan bij onze paraveterinairen.  Informeer bij uw bezoek aan de kliniek naar de mogelijkheden of bel ons. T: 0543-512385

Mijn pup vindt het altijd een feest om op de kliniek te komen. Hij weet precies waar de koekjes staan

Mevrouw Jansen

Eigenaar van Jasper